Україна, Київ Кільцева дорога, 4-Б
UA | RU

Іноді в машині влаштовує все, але потужність автомобіля не просто діє нерви, а повністю дратує всю нервову систему. І як би не водили по сервісних центрах свого коня, і як би грошей не було викинуто, машина все одно не має тієї потужності, яка потрібна, хоча, від природи вона на це здатна. А, якщо вона при цьому, страждає на ненажерливість, то лопається всяке терпіння.

За бажання збільшити потужність свого авто, водій часто стикається з порожніми обіцянками, хоча він може все змінити самостійно, не переплачуючи за роботу майстрів.

Для цього достатньо стронгер купити.

{{block type="catalog/product_list" category_id="9" template="carousel/products_horizontal.phtml"}}

Як підвищити потужність (докладне обґрунтування) автомобіля за допомогою стронгера?

У своїй більшості представники машинобудівної сфери діяльності намагаються мінімізувати витрати пального та виключити можливість великих витрат на технічне обслуговування. А ці моменти є суттєвішими, ніж сама потужність. Тому нерідко ця якість упускається з виробництва автомобілів.

А так хочеться, щоб своя машина стала, свого роду, гоночним болідом і, при цьому, практично не ламалася і не «їла». Чи можливе таке диво за нинішніх «хитрих» виробників?

Поетапна інструкція:

Те, що потрібно придбати стронгер - отже, зрозуміло. Але для створення потужного ефекту до проблеми потрібно підходити комплексно. А саме:

  • встановлюється фільтр нульового опору;
  • монтується блок збільшення потужності;
  • за допомогою програмера перепрошується електронний блок керування;
  • не можна забувати про вихлоп зниженого опору;
  • ну, і само собою, - стронгер.

Якщо майстри пропонують звернути увагу тільки на стронгер, то це свідчить про те, що спеціаліст – не зовсім фахівець, або він у своєму клієнті побачив дурну людину, здатну на вітер викидати гроші. Зрозуміло, що стронгер збільшить потужність автомобіля, але в одиночній комбінації він не зробить того, що пропонує ціла система технологічних процедур. Відповідно, якщо вже вирішено купити стронгер, то необхідно робити все відразу, щоб вже напевно.

Как увеличить мощность автомобиля? Стронгер вместо катализатора - небольшая, но ощутимая прибавка! - Фото №1

Що говорять відгуки про стронгера та збільшення потужності автомобіля?

Ну, з цього приводу слід наголосити, що у кожного своя правда так, як, в основному, в інтернеті публікується інформація, вигідна виробникам, реалізаторам та сервісним центрам. Об'єктивну думку складно зустріти, але реально. Для цього потрібно зробити ретельний відбір щодо інформативних джерел.

  • форуми, чати, спеціалізовані сайти – в ігнор. Чому? Ну, якщо замислитись, то де, найчастіше, можна зустріти відомості, що публікуються конкретною організацією, а не викладену об'єктивну інформацію?! Так, саме тут;
  • коментарі до конкретних салонів – не зовсім те. Ця інформація актуальна, коли автолюбитель шукає інформацію про конкретний товар, послугу або продавця. Але в цьому випадку подібні висловлювання не допоможуть;
  • блоги автомеханіків – у деяких випадках несуть багато користі так, як власнику цікаво залучити до себе клієнтів за рахунок професійного вирішення будь-якої проблеми;
  • соціальні мережі - 50 на 50. Тут і реклами достатньо і важливої інформації;
  • знайомі чи друзі – як і, як і попередній інформативний варіант, не свідчить про достовірність відомостей.

Перед тим, як віддати своє чадо для реконструкції, важливо зважити всі «за» та «проти», щоб потім не шкодувати про наслідки, які часом вирішити не просто важко і дорого, а не реально взагалі.

Підпишіться на розсилку